Restaurant Duiven

Wanneer je op zoek bent naar een restaurant Duiven dan kom je al snel uit bij Restaurant Nieuwe Tijd. Dit restaurant is een begrip in de stad en je kunt hier dan ook heerlijk eten. Het menu bestaat voornamelijk uit vlees- en visgerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse producten en dat proef je terug in het eten. Daarnaast is de bediening hier vriendelijk en kun je met een gerust hart een avondje uit eten gaan.

Met gerechten afkomstig uit alle windstreken van de wereld, kan je altijd wat nieuws proberen. Van de verschillende gerechten van de seafood bar tot gerechten vanaf de grill, er zit altijd wat nieuws tussen om te proberen.

Zo kan je er verschillende soorten sushi eten, zoals de Maki, Uramaki en Nigiri. Ook kan je visgerechten vanaf de seafood bar eten zoals oesters, sashimi en verse poké bowls. Naast verschillende voorgerechten zoals carpaccio en soepen heb je een groot assortiment aan verschillende hoofdgerechten. Je kan gerechten van de A La carte kiezen, kleine gerechtjes uit steelpannetjes of je kan gaan wokken.

Ook de wijnkaart is een bezoek waard. Met wijnen uit verschillende streken van de wereld, kan je hier lekker genieten van een goed glas wijn. Een witte wijn voor bij de vis of een glas rode wijn voor bij het vlees, bij restaurant Nieuwe Tijd weten ze welke wijn bij welk gerecht zal smaken.

Al met al is Restaurant Nieuwe Tijd zeker een bezoek waard als je op zoek bent naar een restaurant Duiven. Lekker eten in een fijne sfeer, wat wil je nog meer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *